Industri Energi sine nettsider

Ungdomskonferansen 2023

Vi bygger fremtidens Norge. Er du klar for å bli med på årets happening for deg som er ung i Industri Energi ?

Påmeldingsfrist: 25.september
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Hvem kan delta?

Konferansen er for alle unge- og studentmedlemmer i Industri Energi til og med fylte 35 år.

Hva skjer?

Vi arrangerer vår 17.ungdomskonferanse på Stjørdal, og vil ha deg med!

Helgen er fylt med fagbevegelse, debatt, verksteder og moro. Du kommer til å møte mange nye kamerater, samtidig som du har det utrolig gøy.

Hovedtema for årets konferanse er «Vi bygger fremtidens Norge». Norge har gjennom flere tiår jobbet med “det grønne skiftet”, hva har skjedd og hva vil skje videre. Hvordan sørger vi for at vi har kompetanse og arbeidskraft til å nå målene vi har satt oss.

Vil du være med i det sentrale ungdomsutvalget?

Ungdomsutvalget organiserer hele ungdomsarbeidet til Industri Energi, og vi vil ha deg med på laget!

Hvert år velger vi et nytt ungdomsutvalg, bestående av forskjellige folk fra hele landet, og fra ulike bransjer. Da trenger vi så klart nye ivrige folk, som har lyst til å påvirke organisasjonen litt ekstra.

Tar du utfordringen? Eller kjenner du noen som hadde passet? Ta kontakt med valgkomiteens leder, Lars Svendsen på telefon 480 77 762, eller på mail: lasv3n@hotmail.com

Reise og overnatting

Ungdomskonferansen blir holdt på Quality Airport Hotell Værnes, og du kan lese mer om hotellet her. Hotellet ligger kun 2.5 km unna Trondheim lufthavn Værnes.

Industri Energi dekker utgifter i forbindelse med konferansen, så det trenger du ikke å tenke på. Noen ting å huske på:

Det er mange deltagere på konferansen så vær forberedt på å dele rom. Dersom det er noen du vil dele rom med, skriv dette i kommentarfeltet.

Det er bindende påmelding, og når påmeldingsfristen går ut, så begynner vi å bestille flybilletter til deg. Flybillettene kan ikke endres, så vær vennlig å meld i fra straks om du ikke får muligheten til å delta. Avmelding etter påmeldingsfristen krever gyldig dokumentasjon.

Skal du møte klubben din først?

OBS! Skal du være med på for-konferanse sammen med din klubb må du huske å skrive dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjema. Velg hotell den dagen for-konferansen begynner.