Industri Energi sine nettsider

Lærling

Som lærling er det ikke alltid like lett å vite hva man har rett på. Meld deg inn i Industri Energi for å ha noen i ryggen.

Meld deg inn som lærling og få større trygghet i jobb 

Som lærling er du under opplæring, samtidig som du er arbeidstaker. Det betyr at du har rettigheter etter både opplæringsloven og arbeidsmiljøloven. Hvis bedriften også har tariffavtale, har du rettigheter utover det lovene gir deg, for eksempel rettigheter knyttet til lønn og arbeidstid. Hos oss blir du med i et stort fellesskap som står opp for ditt fag og dine rettigheter.

For 10 kr per måned får du som lærlingemedlem i Industri Energi: 

  • Hjelp i arbeidslivet: Våre tillitsvalgte, forhandlere og advokater kan kjørereglene i arbeidslivet. De stiller opp og tar saken din – uten at du trenger å betale noe ekstra.
  • Norges beste fordeler: Norges beste innboforsikring uten egenandel inkludert, en av Norges beste boliglånsrente, bedre BSU-vilkår og rabatter på alt fra strømmetjenester til hotell. Trenger vi si mer? Les mer om fordelsprogrammet LOfavør her
  • Privatrettslig juridisk bistand i privatlivet: Som studentmedlem i Industri Energi får du rask og proff hjelp gjennom Help advokatforsikring enten du trenger råd eller står ovenfor en mulig rettssak. Les mer her.
  • Gratis kurs og konferanser: Som medlem i Industri Energi får du mulighet til å delta på kurs og konferanser i regi av Industri Energi og LO helt gratis. Industri Energi Ung arrangerer kurs tilpasset unge medlemmer under 35 år. Blant annet arrangerer vi ungdomskonferanse hvert år med over 200 deltakere og det kan du delta på! Følg med på Facebook, og på nettsiden for å se våre kurs!