Industri Energi sine nettsider

Jenter i industrien

Kurs for unge jenter tom. 35 år. Lær deg å ta ordet i forsamlinger, bli tøffere og mer synlig.

Påmeldingsfrist: 8. Mars
Pris: Gratis for deg smo medlem av Industri Energi

Kurset

Kurset fokuserer på at du som kvinne skal føle deg trygg og selvsikker enten det er om du skal ta en diskusjon på jobb, si ifra om noe som er ugreit eller ta en debatt rundt middagsbordet hjemme.

På kurset vil du lære om hvordan bli en god taler, hva hersketeknikker er, om trakassering og diskriminering i arbeidslivet og høre fra andre kvinnelige tillitsvalgte om deres erfaringer fra arbeidslivet. Kurset vil også fokusere mye på dialog og erfaringsutveksling mellom deltakerne.

Målet vårt er å skape en god møteplass for jenter som jobber i industrien, der vi åpner for gode dialoger og diskusjoner.

Hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 10.00 første dag og vil vare til klokka 15.00 siste dag.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Praktisk informasjon

Kurset går over to dager og holdes på Industri Energi sine lokaler i Stavanger. Vi overnatter på Clarion Hotel Stavanger. Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Påmelding

Meld deg på kurset Jenter i industrien ved å fylle ut påmeldingsskjema her.

Om du må av melde deg av kurset, så ber vi deg om å gjøre det så fort som mulig. Da kan plassen gå til noen andre som ønsker å delta.

Om du melder deg av kurset etter at du har mottatt flybilletter så ber vi om at du kan vise til legeerklæring, om ikke må kostnadene dekkes av den enkelte eller av klubben din.

Du vil etter påmeldingsfristen få tilsendt mail fra oss om du har fått plass eller ikke.

Antall plasser på konferansen er 25 stk så det gjelder å være rask ute!

Påmeldingsfrist er 7.mars 2022

Lurer du på noe ?

Informasjon om kurset: Ring eller send en mail til Alida Domaas, 95816381 / alida.johanne.domaas@industrienergi.no